Kun poistat Grindr, poistetaanko se viestisi?

Suosikit ja estot pysyvät päällä sinun profiili poistat sovellus. Keskustelut ja tallennetut kuvat / lauseet kuitenkin poistetaan. Huomaa, jos poistat omasi profiilia ei voida palauttaa, ja KAIKKI tiedot heikentyvät.

.

Kun poistat Grindr-tilin, poistetaanko tältä osin viestisi?

Jos poistat Grindr-tilisi , kaikki viestisi ja valokuvia tahtoa olla poistettu . Kuitenkin sinä on pakko POISTA tilisi , ei vain poista sovellus sinun puhelin. Jos sinä sinulla on seurantakysymyksiä, älä epäröi että kysyä.



Myöhemmin kysytään, miten poistan chat-historiani Grindristä? Chattien poistaminen:

  1. iOS:
  2. Pyyhkäise vasemmalle keskusteluketjussa, jonka haluat poistaa.
  3. Android:
  4. Paina pitkään keskustelua, jonka haluat poistaa.
  5. Yläosassa näkyy viesti, jossa on roskakorikuvake. Napauta kuvaketta ja vahvista.



google maps morgan freeman ääni

Vastaavasti kysytään, mitä chatille tapahtuu, kun poistat Grindrin?

Ei chat ei ole poistettu toisen käyttäjän puhelimesta, jos poistat puhelimesta. Onko poissa luoda uuden profiilin ilmaiseksi grindr ? Hei, To poistaa että chat lähettäjältä ja vastaanottajalta sinä on estettävä kyseinen käyttäjä - ainakin väliaikaisesti - silloin sinä voi poistaa eston siirtymällä asetuksiin 'Poista esto'.



kuinka näyttää taideteoksia steamissä

Voinko poistaa Grindristä lähettämäni kuvan?

Sinä voi poista yksittäinen tai useita kuvat omastasi Kuvat -osio Android-laitteessasi. Päästäksesi my kuvat napauta postilaatikkoa. Grindr Ilmaiset käyttäjät tahtoa vain valita yhden kuva kerrallaan. Grindr Xtra-käyttäjät voi valitse ja lähetä / poistaa useita kuvat .

Aiheeseen liittyviä vastauksia

Poistetaanko jonkun estäminen Grindrissä viestejä?

Grindr on yksi harvoista sovelluksista, joissa henkilö A voi estää Henkilö B ja henkilö A viestejä eivät ole vain poistettu omasta puhelimestaan, mutta ne ovat täysin kadonneet myös henkilön B puhelimessa. Keskustelu vain katoaa! Ei Grindr , sinä itse asiassa peruutat viestejä puhelimesta, kun sinä lohko niitä.

Katoako profiilisi, kun poistat tinderin?

Poistetaan sovellus tekee ehdottomasti mitään profiilisi . Jos sinä haluta profiilisi sitten poistetaan kokonaan sovelluksesta sinä tarvitsee poistaa se - ei vain sovellus. Jos sinä Älä käy sovelluksessa paljon, tai jos sinä älä pyyhkäise ollenkaan - profiilisi vähemmän ihmisiä katselee, mutta se on silti siellä.

Voinko nähdä, kuka on estänyt minut Grindrissä?

Vaikka se ei ole käytettävissä itse sovelluksen kautta, se voi voidaan tunnistaa Grindr . '[ Grindr tietojen esto] palauttaa kaksi luetteloa - valitsemiesi ihmisten profiilitunnukset estetty ja sitten luettelo ihmisistä, joita olet ollut estetty mennessä. Selittäjä

Mitä tapahtuu, kun estän jonkun Grindrissä?

TO estetty Käyttäjä ei voi ottaa sinuun yhteyttä, ja molemmat poistetaan toistenne kaskadeista. Vastaanottaja lohko napauta ensin haluamasi käyttäjän profiilia lohko ja napauta Raportointi ja Esto Kuvake, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa. Napauta Lohko Käyttäjä. Sinua pyydetään vahvistamaan tämä toiminto. Selittäjä

Mitä jonkun estäminen Grindrissä tekee?

Grindr Kärki: Tein tiedät sen kun sinä estä joku sisään Grindr , poistaakö ne kaskadinäkymästäsi? Napauta lohko -painiketta heidän profiilissaan. Kerran sinä estä joku kumpikaan teistä ei voi nähdä tai keskustella toistensa kanssa. Selittäjä

Poistetaanko grindr passiiviset tilit?

Grindr voi myös poistaa ja hävittää käyttäjän tai osan Tili tai minkä tahansa käyttäjän sisällön (kuten alla on määritelty) milloin tahansa. Voimme esimerkiksi deaktivoida käyttäjän Tili johtuu pitkittyneestä passiivisuus . Tietoviisas

Mitä tarkoittaa, kun Grindr-profiili sanoo offline-tilassa?

Mitä Tarkoittaako se milloin grindr-profiilia vain sanoo ' offline-tilassa 'missä sen pitäisi sanoa kuinka kauan sitten henkilö oli viimeksi verkossa? 60 minuutin kohdalla se yksinkertaisesti sanoo offline-tilassa sen sijaan, että kertoisit kuinka monta minuuttia he ovat olleet offline-tilassa . Jos hän poisti omansa profiili tai estänyt sinua, et yksinkertaisesti näe sitä enää. Tietoviisas

Voitko palauttaa poistetun Grindr-tilin?

Sinä pystyt kuitenkin luoda uuden profiili käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta. Jos sinä ovat a Grindr Xtra-käyttäjä, ole tietoinen siitä haluat täytyy peruuttaa kaikki uusintatilaukset, jotka sinä olet tällä hetkellä liittynyt vanhaan poistettu tili . Voit tehdä että vaikka Apple ID ja ohjeet tehdä niin ei ole missään. Tietoviisas

Pitääkö grindr viestisi?

Viestit . Kun lähetät viesti (joka voi sisältää valokuvia, sijainnin, äänen tai videon) muille verkkotunnuksen käyttäjille Grindr Palvelut, voimme säilyttää viesti sovellettavan lain mukaan. Profiilin tiedot. Keräämme henkilötietoja sinulta. Tietoviisas

Mitä puhelimen hereillä pitäminen Grindrissä tarkoittaa?

' Pysyä hereillä ' tarkoittaa että sovellus pitää sinun puhelin nukkumasta ns. syvään uneen ja joissakin tapauksissa myös pitää -näyttö päällä. Tätä käyttäviä sovelluksia ovat esimerkiksi latauksenhallintaohjelmat tai musiikkisoittimet, joiden pitäisi yleensä olla pitää tehdä jotain, vaikka -näyttö On pois päältä. Tietoviisas

Kuinka poistat Grindrin käytöstä?

Android:
  1. Napauta Grindr-profiiliasi.
  2. Valitse Asetukset ⚙? -kuvake oikeassa yläkulmassa.
  3. Napauta Poista käytöstä.
  4. Valitse Poista tili
  5. Napauta tilin poistamisen syytä.
  6. Anna meille lyhyt palaute.
  7. Vahvista tilisi.
  8. Valitse Poista profiili.
Opettaja

Kuinka poistan grindr: n iPhonestani?

Askeleet
  1. Avaa Grindr puhelimellasi tai tabletillasi. Se on musta kuvake, jossa on oranssi naamio.
  2. Napauta omaa profiiliasi.
  3. Napauta rataskuvaketta. Se on lähellä näytön oikeaa yläkulmaa.
  4. Vieritä alaspäin ja napauta Poista profiili. Vahvistusviesti tulee näkyviin.
  5. Napauta Poista vahvistaaksesi. Profiilisi on nyt poistettu.